Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:

Hus till salu, Gävle, Valbo, Ytterhärdevägen

Ytterhärdevägen 73A, Gävle
  • Hus till salu
  • 162 m2
  • 4 975 000 kr.
Hus till salu, Gävle, Valbo, Ytterhärdevägen
Ytterhärdevägen 73A, Gävle
  • Hus till salu
  • 162 m2
  • 4 975 000 kr.
Ge mig all info nu
Du länkas till en annan portal, som kan kan kräva betalning eller skapande av en använderprofil

Hus till salu, Gävle, Valbo, Ytterhärdevägen

Fakta

Visa på karta
  • 4680697
  • Hus
  • 162 m2
  • 5
  • 4 975 000 SEK
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Du länkas till en annan portal, som kan kan kräva betalning eller skapande av en använderprofil

Nytt vinkelhus i New England-stil lantligt mellan Gävle & Sandviken. Dubbelgarage på 66 kvm.

Nytt hus -21 i vinkel med vacker New England-stil med ett härligt ljus via stora spröjsade fönster och välkomnande pardörrar mot den SKOGEN, lantligt och bekvämt beläget med endast 5 minuter till Valbo köpcentrum och ca 15 minuter till såväl Gävle som Sandviken. Två gjutna verandor varav entréverandan under tak. Tillhörande dubbelgarage, isolerat om hela 66 kvm med fjärrport och vatten finns. 2 kaklade badrum varav ett stort med marmorkakel och klinker samt såväl dusch som badkar.

Nostalgi är ett spännande hus i klassisk New Englandstil med energiklass B, vilket möjliggör billigare ränta. Huset ligger insynsskyddat mot skogen. Entrén är inbjudande med veranda under tak och en vacker parytterdörr. På andra sidan är det en gjuten platta om hela 22 kvm som idag används som altan, men kan med fördel användas om man vill bygga ut huset. På entrévåningen har köket fått stort utrymme med utgång till både framsidan och trädgården. Där kan du avnjuta maten till morgon- eller kvällssolen eller varför inte skuggan. Från köket är det modern öppen planlösning vilket för det enkelt att ta sig till både entré och vardagsrum. I vardagsrummet är det förberett för kamin. På entrévåningen finns också en stor klädkammare och ett sovrum som kan bli gästrum eller arbetsrum. En ljus och öppen trappa med takfönster leder upp till övervåningen. Här finns tre sovrum varav ett av rummen har tillgång till ett eget dressing room och fransk balkong. Även badrummet har det lilla extra med två takfönster som släpper in mycket ljus! GavleNets fiber.

Här bor du endast ca 100 meter till skolbussen. Ca 12 minuter till Gävle och ca 14 minuter till Sandviken. 2 km till Valbo och Valbo köpcentrum med över 60 butiker. 1,5 km till Mackmyra golfbana med mycket bra golfrange. Ca 30 minuter till Kungsbergets skid- och cykelanläggning. Direkt tillgång till Gästrikeledens 270 km långa leder, vintertid

Varmt välkommen - Perfekt kombination av modern komfort och naturlig skönhet - Måste beskådas inifrån.

Information och data

Denna villa till salu ligger på Ytterhärdevägen i Gävle. Gävle har postnummer 81891 och ligger i kommunen , som ligger i Gävleborg. Bostaden är totalt 162 m2 fördelat på 5 rum. Försäljningspriset är 4 975 000 kr..


Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden